SeneCura SeniorCentrum Kolín

Zpěvák Daniel Hůlka obdaroval klientku SeniorCentra Kolín

V rámci unikátního programu SeniorCenter SeneCura „Roční přání“, který každoročně plní klientům sítě domovů malé či velké tužby, zazpíval 23. 7. zpěvák  Daniel Hůlka v SeneCura SeniorCentru Kolín. Letošním přáním sedmasedmdesátileté klientky Hany Krejčíková byla totiž zpěvákova fotografie s podpisem. Ten ale souhlasil rovnou se živým vystoupením, které bylo velkým překvapením a zážitkem nejen pro samotnou seniorku, ale i pro ostatní klienty domova.

Koncert Daniela Hůlky, houslistky Andrey Jiskrové a flétnisty Petra Tomečka proběhl v zahradě kolínského SeniorCentra. „Jedním z programů domovů SeneCura je plnění ročních přání našich klientů. Ti si někdy myslí, že jsou jejich přání nesplnitelná, ale vystoupení Daniela Hůlky je důkazem toho, že pro naše klienty dokážeme udělat mnohem víc. Moc děkujeme panu Hůlkovi, že nám věnoval svůj čas a bez nároku na honorář potěšil paní Hanu i další obyvatele našeho SeniorCentra. Celou akci jsme do poslední chvíle tajili, věděli o ni jen 3 zaměstnanci domova,“ shrnuje výjimečnou událost Mgr. Marta Menšíková, Dis., ředitelka SeniorCentra Kolín.

Senioři z kolínského domova byli z venkovního koncertu, složeného ze známých muzikálových melodií, unešeni. Obdarovaná klientka Hana Krejčíková, která nemohla dojetím ani promluvit, dostala od Daniela Hůlky kytici růžových růží a následně se s ním vyfotila. Na akci dorazil také syn klientky s manželkou: „Byli jsme velice překvapeni, řekli nám ať přijedeme a my nevěděli proč. Nic takové jsme ani ve snu nečekali. Maminka z tohoto zážitku ani neusne!“

Z celého srdce děkujeme Danielu Hůlkovi!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=xY5bjlkTFzo[/embedyt]

 Další článek