SeneCura SeniorCentrum Kolín

Nabitý týden v SeniorCentru Kolín

V minulém týdnu mezi nás opět zavítala paní Lucie a strávila s našimi klienty SeniorCentra Kolín tři dopoledne. Klienti se s nadšením pustili pod jejím vedením do malování obrazů. Zkusili si také tvoření drobných závěsných dekorací z obarvené ovčí příze. Paní Lucie upekla pro klienty jablečný koláč a nakonec se všichni osvěžili vychlazeným melounem.

Ve čtvrtek byla připravena beseda s promítáním, s mladým handicapovaným cestovatelem Jakubem Greschlem. Procestovali jsme s ním část Ameriky. Svým zajímavým vyprávěním zaujal naše klienty, že i přes velké vedro, které nás provázelo celý týden na všech aktivitách, byli klienti z jeho vyprávění nadšeni. Měli na našeho hosta spoustu otázek. Domluvili jsme se, že pana Jakuba opět pozveme.

V pátek odpoledne byl v prostorách našeho SeniorCentra hudební koncert. Zahrál nám pan Petr Tomeček, profesionální hráč na netradiční hudební nástroj Panova flétna, a zazpívala nám paní Kateřina Brožová. Někteří klienti se zapojili do zpívání i do tance. Akce se vydařila, všichni odcházeli spokojeni a už se těší na příště…

A kdo vlastně bude naším dalším známým hostem?

 Další článek