SeneCura SeniorCentrum Kolín

SeniorCentrum Kolín: Rozloučení s létem

Dne 31. 08. 2023 jsme v našem SeniorCentru uspořádali společné Rozloučení s létem pro naše klienty a děti zaměstnankyň. Klientky se podílely na přípravě programu pro děti například výrobou herních karet a razítkováním nálepek, které děti za splněné úkoly dostávaly. A pak samozřejmě společnou účastí nad úkoly.

Děti si vyzkoušely si mimo jiné lovení magnetických rybiček, kuželky, kolíčkování podle barev, hledání rozdílů na obrázku, přiřazování dvojic obrázků nebo jemnou motoriku při práci s pinzetou. Sladká odměna byla rozhodně zasloužená.

Odpoledne pak náš fyzioterapeut, trenér a reprezentant ve volejbalu v jedné osobě David Kubát přivedl svůj tým a společně jsme si užili krásné volejbalové odpoledne. Po úvodní exhibici zaujali místa v poli naši klienti společně s dětmi. Všichni bez rozdílu věku byli nadšení z volejbalového maskota Koldy, který si se všemi plácnul a pak vydatně pomáhal při hře přes síť. Zejména pro aktivní sportovce, ať už hrávali volejbal, basket nebo fotbal, to byl příjemný návrat do mladých let.

Sluníčko, vítr ve vlasech a energie mládí byl skvělý koktejl na příjemné odpoledne.  Závěr dne pak patřil opékání špekáčků.

Týmu SK Volejbal Kolín moc děkujeme a těšíme se na další společné akce!!!

 Další článek